24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

073 - 204 1001

Werkgebied

Het Werkgebied van Loodgietersbedrijf Den Bosch is Den Bosch en wijde omgeving. Wij houden zelf een straal van goed 40 kilometer om Den Bosch aan. Dit mede om onze loodgieter Den Bosch spoed service goed te kunnen uitvoren. Bij echte urgente gevallen zoals gesprongen leidingen, grote daklekkages en gas lekkages willen wij altijd binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen te verhelpen.

Het Werkgebied van Loodgietersbedrijf Den BoschEen aantal plaatsen uit het werkgebied van onze Loodgieter Den Bosch service:

Direct contact met ons loodgietersbedrijf in Den Bosch? Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact met ons op via telefoonnummer 073-2041001.

Heeft u nu een lekkage, verstopping, riool of cv problemen en staat uw woonplaats niet in de opsomming hierboven, maar ligt dit wel in een straal van 40 kilometer on Den Bosch? Bel dan ook ons 24/7 spoed nummer en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

 

Loodgieter Den Bosch 24 uur spoed service

Onze Loodgieter Den Bosch 24 uur spoed service staat dag en nacht klaar voor alle denkbare ongemakken, van een gesprongen leiding tot een lekkende kraan bij ons loodgietersbedrijf bent u altijd op het juiste adres. Bij urgente gevallen komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe en wij zijn dan ook in vrijwel alle spoedgevallen binnen 30 minuten bij u.

Heeft u een probleem waar minder spoed bij is? Dan wordt deze afspraak altijd binnen 24 uur uitgevoerd door onze loodgieter Den Bosch service.

Direct een erkend loodgieter in Den Bosch of omgeving aan de lijn? En woont u in ons werkgebied? Neem dan 24/7 direct contact met ons op via telefoonnummer 073-2041001