24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

073 - 204 1001

Verstopping

Loodgieter Den Bosch VerstoppingVerstopping service Den Bosch, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen. Direct een loodgieter nodig omdat uw toilet verstopt zit of omdat u een verstopte afvoer heeft? Bij directe noodgevallen komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe, onze loodgieter Den Bosch spoed service is in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u aanwezig om de problemen snel, goed en professioneel op te lossen.

De meest voorkomende verstoppingen waar wij voor gebeld worden zijn:

  • Verstopt toilet
  • Verstopte wasbak / verstopte gootsteen
  • Verstopte badkamer afvoer
  • Verstopt riool
  • Verstopte afvoer wasmachine
  • Verstopte afvoer Vaatwasser
  • Verstopping in hemelwater afvoer (regenpijp of dakgoot)

Direct contact met onze loodgieter Den Bosch ontstoppingsservice?
Neem dan 24/7 contact op met ons via telefoonnummer 073 – 204 1001.

Loodgieter Den Bosch ontstoppingsdienst

Onze loodgieter Den Bosch ontstoppingsservice beschikt over de modernste gereedschappen en materialen om een verstopping op te sporen en te verhelpen. Zo beschikken wij over camera inspectie systemen, deze camera systemen worden ingebracht in een afvoer of in het riool. Vervolgens kunnen wij via deze camera systemen in beeld brengen waar de verstopping zich bevind en waardoor deze veroorzaakt word.

Daarnaast kunnen wij in de meest gevallen een verstopping van binnenuit oplossen, in deze gevallen is het dus niet nodig om wanden of vloeren uit uw woning te breken maar kunnen wij met onze speciale ontstoppingsveren en ontstoppingslansen de afvoer ontstoppen.

Direct contact met onze loodgieter Den Bosch ontstoppingsservice?
Bel 7 dagen in de week ons servicenummer 073 – 204 1001.

Riool verstopping

Loodgieter Den Bosch ontstoppingsdienstHet kan ook voorkomen dat u een verstopping heeft in het Riool. In de meeste gevallen zit deze verstopping in het smalle riool deel wat loopt tussen uw woning en het Den Bosch gemeente riool, verstoppingen in dit deel zijn altijd het probleem van de huiseigenaar en moeten zelf verholpen worden. Wilt u weten of het probleem in uw eigen riool zit of in het gemeentelijke riool? Vraag dan bij de buren of ze dezelfde klachten klachten hebben. Heeft de rest van de straat dit probleem niet? Dan moet de klacht in uw eigen afvoer systeem zitten.

Ook in deze gevallen bent u bij onze Loodgieter Den Bosch verstopping service aan het juiste adres, wij komen altijd zo spoedig mogelijk naar u toe om de problemen goed en professioneel op te lossen, Wij beschikken over de kennis en het materiaal om alle denkbare problemen snel, vakkundig en professioneel op te lossen.

Direct een afspraak maken? Neem 24/7 contact met ons op via telefoonnummer 073 – 204 1001.